Waarderingen

Fysiotherapie van Ham

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Enkelbandletsel

15 december 2023

Heel snel en prettig van mijn enkelklacht afgeholpen. Fijne therapeut, die duidelijke instructies voor thuis meegaf. Mooie, schone praktijk met een eigen parkeerplaats.

Anoniem

Nekpijn

9 september 2023

Hele prettige praktijk met veel specialisaties. Fysio zeer kundig en geduldig. Geeft duidelijke uitleg en bespreekt alle stappen in het traject. Met een app oefeningen mee om thuis te oefenen. Parkeerplaats aan de achterzijde van de praktijk is ideaal en het ondersteunend personeel heeft ontzettend veel kennis over verzekering e.d.. Echte aanrader!

Anoniem

Nekpijn

3 januari 2023

Snel en efficiënt geholpen bij Fysiotherapie van Ham. Geen eindeloze behandelingen, maar wel huiswerkoefeningen op een nieuwe app mee gekregen, super handig. Praktijk is licht en schoon, mensen die er werken zeer bekwaam en vriendelijk. Veel specialisaties in huis, dus bij twijfel zijn de therapeuten niet bang om advies te vragen aan een collega.

Anoniem

Knieblessure

10 september 2022

Patrick heeft verstand van zaken. Voelde mij op mijn gemak bij hem, hij gaf goed advies en hielp mij aan genoeg oefenstof om van mijn blessure af te komen.

Anoniem

Lichamelijke beperking

22 augustus 2022

Jeroen heeft me heel kundig geholpen met mijn polsblessure. Hij legt duidelijk uit wat hij doet en geeft heldere instructies en oefeningen mee. Hij evalueert tussentijds en past daar eventueel het behandel doel en plan op aan. Hij heeft ook goed mee gedacht over hoe ik kleine aanpassingen in dagelijks leven kon doen, en hoe ik sport oefeningen anders kon doen om mijn pols te ontlasten/op de juiste manier te belasten. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen als fysiotherapeut, en zeker bij hand blessures.

Anoniem