Tarieven

Fysiotherapie van Ham

Fysiotherapie van Ham

Wel of geen vergoeding voor fysiotherapie?

Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen door de zorgverzekeraar vergoed vanuit een aanvullende verzekering. In uitzonderlijke gevallen vindt vergoeding vanuit de basisverzekering plaats. Wij hebben voor 2024 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Of u de therapie geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt is afhankelijk van uw polisvoorwaarden en uw aanvullende pakket. Eventuele kosten voor fysiotherapie of manuele therapie die buiten de dekking van uw verzekering vallen, brengen wij in rekening. Controleer daarom eerst uw polis zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht u vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag.

Fysiotherapie van Ham

Tarieven 2024

We hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland voor het jaar 2024 een behandelovereenkomst afgesloten. Dit houdt in dat de door ons behandelde en hiervoor verzekerde patiënten de therapiekosten volledig door deze zorgverzekeraars vergoed krijgen (natura-tarief). Voor die patiënten die middels het restitutietarief verzekerd zijn, gelden de bovenstaande tarieven, die zij zelf dienen te vergoeden. De factuur kunnen zij vervolgens indienen bij de zorgverzekeraar waarover zij een vastgesteld percentage vergoed zullen krijgen.

Verhinderd voor uw afspraak?

Wees dan wel op tijd met afmelden. Doe dit minimaal 24 uur van tevoren. Dan hebben we de tijd om een andere patiënt te helpen en hoeven we je niet 75% van het praktijktarief in rekening te brengen.
Bel voor het doorgeven van wijzigingen aan de afspraak in Haarlem met: 023 – 526 39 22 en voor afspraken op onze vestiging op Spanjaardslaan 7 met: 023 – 524 80 81.

Prestatie code Omschrijving Tarief
1000 Zitting fysiotherapie € 44,00
1001 Zitting fysiotherapie aan huis € 57,00
1100 Zitting kinderfysiotherapie € 54,50
1101 Zitting kinderfysiotherapie aan huis € 67,50
1200 Zitting manuele therapie € 54,50
1201 Zitting manuele therapie aan huis € 67,50
1400 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 77,50
1500 Zitting oedeemtherapie € 59,50
1501 Zitting oedeemtherapie aan huis € 72,50
1864 Screening en intake (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) € 83,00
1870 Intake en onderzoek na verwijzing € 83,00
1871 Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 95,50
1960 Niet nagekomen afspraak fysiotherapie € 33,50

Mama care & more

Blijf gezond tijdens en na de zwangerschap

Meer weten over Mama Care & More

Ons nieuwe beweegprogramma is gericht op het (gezond) blijven bewegen tijdens en na de zwangerschap. Het programma is uitermate geschikt voor vrouwen (postpartum) met bekken- en lage rugklachten, diastase en voor vrouwen die herstellen van een keizersnede. Het programma biedt een prettige instap om het sporten na de zwangerschap weer op een veilige manier op te pakken. Je leert hoe verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en bouwt hiermee de kracht en stabiliteit van het bekken. Het doel van de sportgroep is om aan het einde van de sportgroep een goede basis te hebben om vervolgens zelfstandig verder te gaan met sporten.

Voor wie?

  • Na een keizersnede
  • Bij een blijvende diastase
  • Bij bekkenklachten
  • Bij incontinentie

Evaluatie

Het programma heeft een gemiddelde duur van 18 weken (4 maanden). Dit is afhankelijk van het beginniveau en kan al eerder (of later) gestopt worden in overleg met onze fysiotherapeut Jara. Na de start van het programma krijg je op diverse tijden een tussenevaluatie, zodat het zichtbaar wordt wat jouw vooruitgang is.

Kosten/vergoeding en aanmelding

De kosten voor de sportgroep zijn maandelijks €52,50,- voor 1x per week sporten. Het maandabonnement wordt niet automatisch verlengd zodat er geen onnodige kosten bij komen kijken. Wel kun je het gehele jaar instromen. Aanmelding kan via het contactformulier op deze website. Mailen naar secretariaat@fysiovanham.nl mag ook.

Groepen

Maandag: 19:30 – 20:30 uur op Prinsen Bolwerk 5

Dinsdag: nader te bepalen bij Praktijk onder de Linde, Koninginneweg 113

Dinsdag: 19:30 – 20:30 uur op Prinsen Bolwerk 5

Fysiofit

Geen vergoeding voor FysioFit

Intake

Voor sporters die nog niet gezien zijn door onze fysiotherapeut hanteren wij een verplichte intake.

  • Het invullen van een vragenlijst om een indruk van uw gezondheidssituatie te krijgen
  • Gesprek met de fysiotherapeut n.a.v. vragenlijst
  • Indien nodig een lichamelijk onderzoek
  • Gezamenlijk een trainingsprogramma naar wens opstellen
  • Eenmalige kosten intake €35,00

Meer weten over FysioFit

De kosten van de FysioFit-programma’s krijgt u niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt bij ons kiezen uit verschillende abonnementen. Voor mensen van 65 jaar en ouder hebben wij een speciaal tarief. We verwijzen u graag door naar onze balie in de praktijk voor meer informatie over onze tarieven.

Abonnement Fysiofit 1x per week 2x per week
1 maand € 42,50 € 67,50
Abonnement Fysiofit 1x per week 2x per week 1x per week (65+) 2x per week (65+)
3 maanden € 100,00 € 172,50 € 90,00 € 157,50

Deze tarieven gelden voor onze praktijk in Haarlem.

Betaling abonnementskosten via bankoverschrijving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiotherapie Van Ham is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

“In verband met nek- en schouderklachten werd ik geholpen door H. Jaspers. Erg prettig persoon in de omgang die mij van goed advies heeft voorzien en van mijn klachten heeft af kunnen helpen”

 

– Een tevreden patiënt