Fysiotherapie van Ham

Onze specialisaties

Sportfysiotherapeut Patrick Smit

Jara Segev

Fysiotherapeut Annemarieke van Tol

Annemarieke van Tol

Fysiotherapeut Joris Warrens

Joris Warrens

Fysiotherapeut Dylan Wouterlood

Martijn van de Poll

Specialisten in lichamelijk herstel

Als je pijnklachten hebt bij dagelijkse activiteiten, door bijvoorbeeld een gebrek aan conditie, een chronische aandoening of tijdens het herstel van een operatie, dan kun je met fysiotherapie op een doeltreffende manier de klachten aanpakken. Ben je niet in staat om langs te komen? Dan komen onze fysiotherapeuten Martijn van de Poll, Jara Segev of Annemarieke van Tol aan huis.

Ter ondersteuning van de behandeling maken wij ook gebruik van technieken zoals dry needling, medical taping en bindweefseltherapie. Door je lichaam op een gezonde manier in beweging te houden werken we samen aan je herstel. Je krijgt de controle over je eigen lichaam terug en zult je fitter voelen.

Gespecialiseerd in behandeling aan de wervelkolom en de gewrichten

Fysiotherapeut Fred Deijkers

Fred Deijkers

Fysiotherapeut Han Jaspers

Han Jaspers

Voor pijn aan gewrichten en de wervelkolom kun je terecht bij onze manueel therapeuten Fred Deijkers en Han Jaspers. Zij zijn ook aangesloten bij het Schoudernetwerk Kennemerland. In een eerste intakegesprek onderzoeken ze waar de oorzaak van het probleem zit en aan de hand daarvan stellen ze een behandelplan op. De meeste patiënten merken snel verbetering na een behandeling. Bij pijnklachten adviseren wij je om een afspraak te maken.

Voor behandeling van lymfoedeem

Oedeemtherapie is voor mensen die last hebben van een oedeem(lymf). Door een stoornis in het lymfstelsel wordt vocht niet goed afgevoerd. Hierdoor kunnen zwellingen ontstaan. Oedeemtherapie is gericht op stimulering van de afvoer van dit vocht. Annemarieke van Tol is onze oedeemtherapeut, voor alle oedeem gerelateerde klachten kun je bij haar terecht.

Fysiotherapeut Annemarieke van de Tol

Annemarieke van Tol

Specialist in pijn aan hand en pols

Fysiotherapeut Jeroen van Dijk

Jeroen van Dijk

Bij klachten aan de hand of pols staat onze gecertificeerde handfysiotherapeut voor je klaar. Deze bekijkt hoe de hand- of polsfunctie zo goed mogelijk kan worden hersteld na breuk, bij carpaal-tunnelsyndroom(RSI) of bij andere pijnklachten. Ervaar je pijn? Neem dan contact op met Jeroen van Dijk.

Lage rug-, bekken- en stuitklachten

Heb je last van jouw bekken of stuitje? Onze collega Jara is gespecialiseerd in behandeling van  klachten aan lage rug, bekken en staartbeen.

Bekkenpijn komt zowel bij zwangere vrouwen, niet-zwangere vrouwen en mannen voor. Klachten aan het bekken ontstaan veelal door verslapping van de buikspieren en de banden die de botten van het bekken bij elkaar houden. Dit kan resulteren in vervelende pijnklachten rondom het bekken, de heup, billen en rug. Bekkenklachten worden daarnaast veelal veroorzaakt door een scheefstand in het bekken.

Jara kan je helpen om de bekkengewrichten te mobiliseren of met specifieke oefeningen en rek- en massagetechnieken de spieren rondom het bekken sterker of juist soepeler te maken.

Coccygodynie, oftewel stuitklachten zijn pijnklachten aan de stuit. De klachten zitten meestal rondom het stuitje, met uitstraling naar de lage rug, de billen, de benen of de zitknobbels. Met name lang zitten, opstaan uit een stoel of druk op het stuitje kan pijnlijk zijn.

Het voornaamste doel van behandeling van het stuitje is de scheefstand van de stuit te corrigeren door middel van uitwendige technieken.

Hierbij kun je onder andere denken aan oefeningen ter ontspanning van de bekkenbodem en de spieren rondom het bekken. Ook kan er gebruikgemaakt worden van dry needling.

Jara

Jara Segev

Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade

Fysiotherapeut Elja Lutter

Elja Lutter

Fysiotherapeut Joris Warrens

Joris Warrens

Voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand in bewegen biedt specifieke kinderfysiotherapie uitkomst. Wij werken samen met KZE. Elja Lutter en Joris Warrens zijn onze kinderfysiotherapeuten en werken bij ons op locatie of op school. Als je meer wilt weten kun je kijken op kzeh.nl of je direct bij KZE inschrijven.

“Ik kon snel terecht en er werd zorgvuldig aandacht geschonken aan mijn klachten (tinteling en prikkels in linkerarm en borst). Er werden enige oefeningen voorgeschreven, die de klachten na een week deden afnemen. Behandeling in prettige en vriendelijke sfeer.”

- Een tevreden patiënt

Fysiotherapie van Ham

Keurmerk Fysiotherapie

Haarlem

Prinsen Bolwerk 5
2011 MA Haarlem

023 – 526 39 22
secretariaat@fysiovanham.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 21:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:30 – 12:00

Haarlem

Spanjaardslaan 7 A
2012 NR Haarlem

023 – 526 39 22
secretariaat@fysiovanham.nl

Openingstijden

Maandag 13:30 – 19:00
Dinsdag 08:00 - 13:30
Woensdag gesloten
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 13:00 – 17:00
Zaterdag gesloten

Haarlem

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

023 – 526 39 22
secretariaat@fysiovanham.nl

Almere