Fysiotherapie van Ham

Onze specialisaties

Sportfysiotherapeut Patrick Smit

Patrick Smit

Fysiotherapeut Annemarieke van Tol

Annemarieke van Tol

Fysiotherapeut Joris Warrens

Joris Warrens

Fysiotherapeut Clair Komin

Claire Komin

Specialisten in lichamelijk herstel

Als je pijnklachten hebt bij dagelijkse activiteiten, door bijvoorbeeld een gebrek aan conditie, een chronische aandoening of tijdens het herstel van een operatie, dan kun je met fysiotherapie op een doeltreffende manier de klachten aanpakken. Ben je niet in staat om langs te komen? Dan komen onze fysiotherapeuten Annemarieke van Tol en Claire Komin aan huis.

Ter ondersteuning van de behandeling maken wij ook gebruik van technieken zoals dry needling en medical taping. Door je lichaam op een gezonde manier in beweging te houden werken we samen aan je herstel. Je krijgt de controle over je eigen lichaam terug en zult je fitter voelen.

Patrick Smit is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uw schouder en is aangesloten bij Schoudernetwerk Kennemerland.

Gespecialiseerd in behandeling aan de wervelkolom en de gewrichten

Fysiotherapeut Fred Deijkers

Fred Deijkers

Fysiotherapeut Han Jaspers

Han Jaspers

Voor pijn aan gewrichten en de wervelkolom kun je terecht bij onze manueel therapeuten Fred Deijkers en Han Jaspers. Zij zijn ook aangesloten bij het Schoudernetwerk Kennemerland. In een eerste intakegesprek onderzoeken ze waar de oorzaak van het probleem zit en aan de hand daarvan stellen ze een behandelplan op. De meeste patiënten merken snel verbetering na een behandeling. Bij pijnklachten adviseren wij je om een afspraak te maken.

Voor behandeling van lymfoedeem

Oedeemtherapie is voor mensen die last hebben van een oedeem(lymf). Door een stoornis in het lymfstelsel wordt vocht niet goed afgevoerd. Hierdoor kunnen zwellingen ontstaan. Oedeemtherapie is gericht op stimulering van de afvoer van dit vocht. Annemarieke van Tol is onze oedeemtherapeut, voor alle oedeem gerelateerde klachten kun je bij haar terecht.

Fysiotherapeut Annemarieke van de Tol

Annemarieke van Tol

Specialist in pijn aan hand en pols

Fysiotherapeut Jeroen van Dijk

Jeroen van Dijk

Bij klachten aan de hand of pols staat onze gecertificeerde handfysiotherapeut voor je klaar. Deze bekijkt hoe de hand- of polsfunctie zo goed mogelijk kan worden hersteld na breuk, bij carpaal-tunnelsyndroom(RSI) of bij andere pijnklachten. Ervaar je pijn? Neem dan contact op met Jeroen van Dijk.

Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade

Fysiotherapeut Joris Warrens

Joris Warrens

Voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand in bewegen biedt specifieke kinderfysiotherapie uitkomst. Wij werken samen met KZE. Catalijn Brandjes en Joris Warrens zijn onze kinderfysiotherapeuten en werken bij ons op locatie of op school. Als je meer wilt weten kun je kijken op kzeh.nl of je direct bij KZE inschrijven.

Preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil sporten

Patrick Smit is onze sportfysiotherapeut en speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor jong en oud die sport (als professional of amateur) of wil gaan sporten. Ook behandelt hij mensen die na een ziekte of blessure weer aan de slag willen en adviseert en behandelt hij ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen.

Sportfysio richt zich niet alleen op het herstel van de gewrichten waar de klachten zijn ontstaan, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Zo kan er altijd getraind en gerevalideerd worden!

Sportfysiotherapeut Patrick Smit

Patrick Smit

“Ik kon snel terecht en er werd zorgvuldig aandacht geschonken aan mijn klachten (tinteling en prikkels in linkerarm en borst). Er werden enige oefeningen voorgeschreven, die de klachten na een week deden afnemen. Behandeling in prettige en vriendelijke sfeer.”

- Een tevreden patiënt

Fysiotherapie Van Ham

KvK-nummer 68537174
Privacyverklaring

Haarlem

Prinsen Bolwerk 5
2011 MA Haarlem

023 – 526 39 22
secretariaat@fysiovanham.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 21:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 16:00
Zaterdag 08:30 – 12:00

Haarlem

Spanjaardslaan 7 A
2012 NR Haarlem

023 – 526 39 22
secretariaat@fysiovanham.nl

Openingstijden

maandag 14:00 – 20:00
dinsdag gesloten
woensdag 13:00 – 17:00
donderdag gesloten
vrijdag 8:00 – 12:00
zaterdag gesloten

Aerdenhout

Bentveldsweg 116 B
2111 EE Aerdenhout

023 – 524 80 81
secretariaat@fysiovanham.nl

Openingstijden

maandag 13:30 – 19:00
dinsdag 08:00 – 13:00
woensdag 10:30 – 16:00
donderdag 13:00 – 16:00 
vrijdag 12:00 – 16:30
zaterdag gesloten

Keurmerk Fysiotherapie