Nieuws

Roy Schouten komt vanaf heden ons team versterken. Wat kan Roy voor je betekenen? 

Roy: “Stel nou dat ons lichaam slimmer is dan ons hoofd? Ons hoofd zegt alsmaar: “Ga door!” Terwijl het lichaam continu aan de rem blijft trekken en tenslotte (langdurige) mankementen vertoont. Als jij jouw lichaam in deze situatie niet serieus neemt, de klachten maar blijft bagatelliseren en ze blijft negeren, dan wordt het wellicht tijd om jezelf de vraag te stellen: wat wil mijn lichaam mij op dit moment eigenlijk vertellen?”

“Als psychosomatisch therapeut richt ik mij op jouw lichamelijke klachten. Lichamelijke klachten waarbij psychische klachten misschien wel een belangrijke rol spelen. Tijdens de psychosomatische therapeutische sessies gaan wij kijken naar de rol van stress of gedrag bij het ontstaan of in stand houden van deze fysieke klachten. Psychosomatische klachten kunnen zich uiten op het gebied van onbegrepen pijn, ademhalingsklachten en/ of vermoeidheid. Hier ga ik graag mee aan de slag met je.”